Новини про оперативні дії міграційників Київщини в рамках проведення операції «Мігрант»: в столиці…

Новини про оперативні дії міграційників Київщини в рамках проведення операції «Мігрант»: в столиці викрито «злодія в законі»

Новини про оперативні дії міграційників Київщини в рамках проведення операції «Мігрант»: в столиці викрито «злодія в законі»

Днями в місті Києві співробітниками Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області спільно із оперативниками карного розшуку ГУ НП в місті Києві затримано «злодія в законі».

40-річний громадянин Грузії прибув на територію України нелегально поза пунктами пропуску Державного кордону України з метою дестабілізації криміногенної ситуації на території нашої країни. У кримінальному середовищі має статус «злодія в законі» та відомий як Валєра Кутаїський.

Встановлено, що вищезгаданий іноземець підтримував зв'язок з іншими «злодіями в законі», на зустрічах з якими вони домовлялися про перерозподіл сфер впливу у злочинному світі.

Відносно зазначеної особи співробітниками Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії  ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області прийнято рішення про примусове повернення з України із забороною в’їзду терміном на 3 роки, яке було виконано невідкладно.

Співробітниками вищезгаданого управління ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області спільно із оперативниками карного розшуку ГУ НП в місті Києві було здійснено супровід нелегального мігранта до пункту перетину Державного кордону України в ДПМА «Бориспіль». Згаданий громадянин Грузії залишив територію України авіаційним транспортом через ДПМА «Бориспіль».

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області