Для запорізьких міграційників провели тренінг з питань професійної етики

Для запорізьких міграційників провели тренінг з питань професійної етики

Для запорізьких міграційників провели тренінг з питань професійної етики

2 квітня Управління міграційної служби Запорізької області з моніторинговим візитом відвідали представники Міжнародної організації міграції. Експерти завітали на навчальний тренінг, який організували і провели для працівників Управління внутрішні тренери – завідувач сектору юридичного забезпечення Дмитро Єлісєєв та заступник начальника відділу управління персоналом Управління ДМС України в Запорізькій області Вікторія Луценко.

Захід відбувся в рамках реалізації компоненту з управління людськими ресурсами проекту «Підтримка управління міграцією  та притулком в Україні», що імплементується міжнародною організацією з міграції.

Темою  навчального модуля стала «Професійна етика державної служби».  Присутніми були розглянуті:

  • питання антикорупційної політики в Україні;
  • норми етичного поводження державних службовців;
  • конфлікт інтересів;
  • обмеження пов’язані з проходженням державної служби.

Окремо увагу працівників зосередили на відповідальності за порушення  антикорупційного законодавства.

Учасники тренінгу жваво обговорювали задані теми та із задоволенням брали участь у практичних вправах, які, завдяки ігровій формі, допомогли ефективно засвоїти теоретичну частину заняття.

Підводячи підсумки зустрічі, експерт МОМ з питань управління людськими ресурсами Едіта Шостак нагадала присутнім, що зміни в державі починаються з кожного із нас і дотримання норм професійної етики державного службовця - обов’язкова умова, яка дозволить сформувати в суспільстві довіру до інститутів виконавчої влади.

Управління ДМС у Запорізькій області