Тренінг для спеціалістів УДМС України в Чернігівській області за участі представників МОМ

Тренінг для спеціалістів УДМС України в Чернігівській області за участі представників МОМ

Тренінг для спеціалістів УДМС України в Чернігівській області за участі представників МОМ

Сьогодні до Управління ДМС України в Чернігівській області  з робочим візитом завітали представники Міжнародної організації міграції Клаудіа Торрес-Бартизель, експерт з управління персоналом МОМ, Наталія Микитей, представник МОМ та заступник начальника відділу планування кар’єри, розвитку та оцінювання персоналу Управління персоналу Державної міграційної служби України  Яна Шевцова з метою моніторингу та надання оцінки якості проведення навчання внутрішніми тренерами УДМС України в Чернігівській області. Зустріч розпочалася зі вступного слова начальника УДМС України в Чернігівській області Ксенії Лук’янець, яка наголосила, що розвиток персоналу є одним із пріоритетних напрямків роботи Управління.

Начальник відділу управління персоналом УДМС України в Чернігівській області Тетяна Кириченко провела тренінг з керівниками структурних підрозділів Управління на тему «Професійна етика державної служби». Під час навчання були обговорені нормативно правові акти у сфері боротьби з корупцією, міжнародні правила етичної поведінки державних службовців, механізми запобігання корупції та відповідальність за корупційні діяння. З метою набуття практичних знань, навичок боротьби з корупцією, учасники тренінгу у формі гри відпрацювали, як має діяти державний службовець в умовах пропозиції  неправомірної вигоди, після чого колективно надали оцінку правильності дій.

Тренінг пройшов цікаво та у доступній формі. На завершення навчання всі учасники отримали Пам’ятку про знання антикорупційного законодавства.

 

Щоб розрізняти добре і погане, добро і зло, нам не потрібні адвокати. Ці поняття закладені в кожному з нас.

“Батько сінгапурської нації” Лі Куан Ю.

“На шляху з третього світу в перший”

Управління ДМС у Чернігівській області