Блискавичний результат оперативних дій міграційників столиці: перекрито канал нелегальної міграції…

Блискавичний результат оперативних дій міграційників столиці: перекрито канал нелегальної міграції територією України до країн ЄС

Блискавичний результат оперативних дій міграційників столиці:  перекрито канал нелегальної міграції територією України до країн ЄС

03 квітня 2019 року в ході проведення спільних заходів в рамках проведення операції «Мігрант» співробітниками Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області спільно із оперативними співробітниками Оперативно-розшукового управління Східного регіонального управління ДПС України перекрито канал нелегальної міграції вихідців із Народної Республіки Бангладеш та Пакистану.

Так, в результаті реалізації наявної оперативної інформації, та завдяки спільним оперативним діям, в місті Києві одночасно затримані дві групи нелегальних мігрантів у кількості семи осіб, які прибули на територію України нелегально та мали на меті подальший незаконний проїзд територією України до країн Європейського Союзу.

Згадані іноземці негайно затримані відповідно до вимог ч.2 ст. 263 КУпАП та поміщені до Чернігівського ПТПІ ДМС України задля підготовки відповідних адміністративних позовів про затримання з метою ідентифікації та забезпечення примусового видворення.

Питання протидії нелегальній міграції перебуває на постійному контролі керівництва Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області. Плануються та проводяться подальші спільні заходи з усіма задіяними службами.  

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області