У ЦНАПі місті Жмеринка запроваджено послуги з оформлення паспортних документів

У ЦНАПі місті Жмеринка запроваджено послуги з оформлення паспортних документів

У ЦНАПі місті Жмеринка запроваджено послуги з оформлення паспортних документів

04 квітня 2019 року у місті Жмеринка Вінницької області в центрі надання адміністративних послуг урочисто запровадили робочу станцію з оформлення і видачі внутрішніх паспортів громадянина України у вигляді ID-карток та для виїзду за кордон.

У заході взяли участь:  заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк, начальник Управління Державної міграційної служби Борис Наливайко, голова Жмеринської РДА Олег Легеза, Жмеринський міський голова -  Юрій Світлак  та громадськість району.

Начальник міграційної служби Вінниччини Борис Наливайко зазначив, що придбання Жмеринською міською радою робочої станції для оформлення та видачі паспортних документів з безконтактним електронним носієм, надасть можливість покращити якість надання адміністративних послуг громадянам і пришвидшити процес отримання необхідних документів та сприятиме уникненню черг громадян.

Так, відбулося  урочисте перерізання стрічки та, власне, огляд приміщення.

Очільник УДМС зауважив, що центр надання адміністративних послуг облаштували так, аби було зручним для кожного мешканця міста, в тому числі для людей з обмеженими фізичними можливостями,зокрема обладнаний пандусом. Крім того, ЦНАП облаштовано спеціалізованим програмним забезпеченням та добавив, що лише за I квартал 2019 року  Жмеринським районним відділом УДМС оформлено 814 паспортів у вигляді ID-карток та 1590 закордонних  паспортів . 

З початку року сума за надання адміністративних послуги складає понад 577  тисяч гривень.

Всі ці кошти залишаються у громаді м.Жмеринки. А із запровадженням нової робочої станції коштів до бюджету буде надходити значно більше.

Заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк, зазначив, що у житті жмеринчан відбуваються помітні позитивні зміни, розвивається та розширюється спектр надання адміністративних послуг, що є одним із пріоритетних напрямків, який ми задекларували і крок за кроком реалізовуємо. 

Як повідомляють мешканці міста, такі послуги є зручними і значно заощаджують їхній час та покращують якість адміністративних послуг. 

 

Управління ДМС у Вінницькій області