Начальник УДМС України в Полтавській взяв участь у брифінгу на тему: «День виборів: роль правоохоронних…

Начальник УДМС України в Полтавській взяв участь у брифінгу на тему: «День виборів: роль правоохоронних органів та кваліфікація правопорушень»

Начальник УДМС України в Полтавській взяв участь у брифінгу на тему: «День виборів: роль правоохоронних органів та кваліфікація правопорушень»

4 квітня у конференц-залі ГУ НП в Полтавській області відбувся брифінг на тему: «День виборів: роль правоохоронних органів та кваліфікація правопорушень».

У брифінгу взяли участь начальник ГУ НП в Полтавській області Андрій Замахін, начальник ГУ ДСНС Володимир Салогуб та координатор ГМ «Опора» Костянтин Донченко., а також регіональні та місцеві ЗМІ. Міграційну службу Полтавщини представив керівник Сергій Шостак.

Про порушення, зареєстровані в день виборів розповів очільник поліції Полтавщини Андрій Замахін, а також висловив подяку колегам усіх задіяних структур  за професійну та скоординовану роботу у цей день.

Керівник міграційної служби Полтавщини Сергій Шостак доповів присутнім про виконання територіальними підрозділами заходів щодо забезпечення виборчого права громадян. Зокрема, зазначив про посилений режим роботи підрозділів у день виборів Президента України, які працювали у подовжену режимі з 08:00 до 20:00, завдяки чому громадяни могли отримати раніше оформлений паспорт або вклеїти фото.

«Близько 1000 паспортних документів було видано підрозділами міграційної служби Полтавщини напередодні та у день виборів Президента України» - наголосив Сергій Шостак.

Користуючись нагодою очільник міграційної служби Полтавщини нагадав: «Незабаром  ІІ тур виборів Президента України, тож громадянам необхідно заздалегідь потурбуватися про отримання паспортних документів, для цього необхідно невідкладно звернутися до відповідного територіального підрозділу УДМС за місцем проживання».

Від журналістів надходило чимало запитань, на які надано кваліфіковані роз’яснення.

Управління ДМС у Полтавській області