Зустріч зі студентами

Зустріч зі студентами

Зустріч зі студентами

Сьогодні до Управління ДМС України в Чернігівській області  завітали студенти 4-го курсу психолого-педагогічного факультету Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка у супроводі декана психолого-педагогічного факультету Алли Скок. Основною метою заходу було ознайомлення гостей зі специфікою роботи спеціалістів відділу у справах іноземців та осіб без громадянства, а також роботою Управління вцілому.

Зустріч відбулася на чолі з першим заступником начальника Управління Володимиром Рудницьким, який ознайомив майбутніх випускників з умовами роботи відділу у справах іноземців та осіб без громадянства. Більше детально про процес документування іноземців, умови перебування іноземних громадян на території України, заходи які проводяться для запобігання нелегальній міграції, адміністративна відповідальність за порушення міграційного законодавства, а також про отримання статусу біженця розповіли заступник начальника відділу у справах іноземців та осіб без громадянства – завідувач сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Вікторія Бабак та завідувач сектору з питань шукачів захисту та соціальної інтеграції Оксана Хворова.

Зустріч продовжила начальник відділу управління персоналом Тетяна Кириченко, яка ознайомила гостей з роботою Управління ДМС України в Чернігівській області у вигляді слайд-шоу.

Після «теоретичної частини» студенти мали можливість спостерігати як відбувається надання адміністративних послуг іноземним громадянам та за роботою сучасного Паспортного центру.

За кількістю поставлених запитань можна зробити висновок, що зустріч пройшла цікаво та корисно.

Управління ДМС у Чернігівській області