На території м. Києва та Київської області триває практичний етап спільних заходів в рамках проведення…

На території м. Києва та Київської області триває практичний етап спільних заходів в рамках проведення операції «Мігрант»

На території м. Києва та Київської області триває практичний етап спільних заходів в рамках проведення операції «Мігрант»

Під час відпрацювання ринку «Недільний» у м. Обухів, що на Київщині, співробітниками Обухівського районного відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області спільно з працівниками ГУНП виявлено громадянина Грузії, 1961 р.н. Перевіркою даної особи встановлено, що зазначений громадянин прибув до України у квітні 2018 року та після завершення терміну законного перебування знаходився на її території, порушуючи чинне міграційне законодавство. Отже, враховуючи такі обставини, та з метою забезпечення виконання вимог статті 26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» міграційниками прийнято рішення про примусове повернення згаданого громадянина до країни походження.

Крім того, співробітниками Обухівського РВ прийнято рішення про примусове видворення відносно ще одного громадянина Грузії, 1964 р.н., який з червня 2018 року нелегально перебував на території нашої країни.

Отже, професійно налагоджена робота співробітників ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області з питань протидії нелегальній міграції в котрий раз показує результативність як в столиці, так і на території Київської області.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області