Міграційники та пенітенціарії Чернігівщини провели круглий стіл

Міграційники та пенітенціарії Чернігівщини провели круглий стіл

Міграційники та пенітенціарії  Чернігівщини провели круглий стіл

Сьогодні з робочим візитом до УДМС України в Чернігівській області завітали представники установ виконання покарань Чернігівської області, зокрема Чернігівської ВК №44, Менської ВК №91 та Чернігівського СІЗО. Зустріч відбулася під керівництвом начальника УДМС України в Чернігівській області Ксенії Лук’янець. Мета заходу – удосконалення механізму співпраці та обміну інформацією.

Під час зустрічі були обговорені питання документування паспортними документами осіб, які знаходяться в містах позбавлення волі, порядок проведення заходів щодо ідентифікації особи, встановлення належності до громадянства. Не менш важливим стало обговорення питання щодо налагодження взаємодії з обміну інформацією про іноземних громадян.

На завершення, Ксенія Лук’янець подякувала учасникам круглого столу та зазначила, що у зв’язку зі стрімким розвитком міграційної служби, проведення таких спільних зустрічей буде позитивно впливати на розв’язання  міграційних проблем, консолідацію української нації та безпеку держави.

Управління ДМС у Чернігівській області