УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники Селидового відвідали виправну установу

Міграційники Селидового відвідали виправну установу

Міграційники Селидового відвідали виправну установу

Днями державну установу «Селидівська виправна колонія (№82)» відвідала Голова Управління Верховного Комісаріату у справах біженців у м. Маріуполь Асель Ормонова та керівник гуманітарної місії Євген Каплин, юрист у справах правової допомоги особам без громадянства Владислав Луценко. На даний захід були запрошені начальник Селидівського МВ ГУ ДМС України в Донецькій області Василь Бараненко та провідний спеціаліст Наталя Котенко.

В рамках зустрічі був організований круглий стіл із представниками установи виконання покарань. Присутні не лише обмінялися досвідом роботи, а також розглянули проблемні робочі питання та шляхи їх вирішення, а й отримали від представників міграційної служби методичні рекомендації для підготовки документів засудженим.

Зокрема,  було обговорено питання оформлення паспортів громадянина України засудженим з непідконтрольної території України, відновлення паспорта після втрати або викрадення та механізм його отримання, вклеювання фотокартки до паспорту по досягненні 25-ти та 45-ти річного віку.

Слід зазначити, що завдяки отриманню паспорта, засудженим після звільнення буде легше адаптуватися в суспільстві та бути рівноправними громадянами України.

Головне управління ДМС у Донецькій області