УДМС України в Рівненській області інформує державних юристконсультів

УДМС України в Рівненській області інформує державних юристконсультів

УДМС України в Рівненській області інформує державних юристконсультів

10 квітня в Рівненській юстиції відбувся семінар для юрисконсультів територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій, державних підприємств, установ, організацій та державних господарських об’єднань Рівненської області.

Участь у заході взяли керівництво Управління ДМС України в Рівненській області. Зокрема начальник міграційної служби області Лілія Драпчинська розповіла присутнім юрисконсультам про правила перетину кордону громадянами України та іноземних держав в умовах безвізового режиму з країнами Європейського Союзу та про порядок оформлення ID-карток для проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Учасники семінару мали нагоду поставити низку питань, які стосувалися оформлення паспортних документів для виїзду за кордон та порядку реєстрації місця проживання іноземців.

В свою чергу завідувач сектору юридичного забезпечення міграційної служби Христина Кавалик відповіла на уточнюючі запитання стосовно порядку перетину кордону одного із батьків разом з дитиною, у випадку коли батьки розлучені.

Під час навчального семінару правники познайомилися з порядком реєстрації внесення змін і доповнень в установчі документи юридичної особи та обговорили зміни в законодавстві.

Управління ДМС у Рівненській області