Міграційники Полтавщини взяли участь у «Ярмарку вакансій»

Міграційники Полтавщини взяли участь у «Ярмарку вакансій»

Міграційники Полтавщини взяли участь у «Ярмарку вакансій»

10 квітня у холі вищого навчального закладу «Полтавського університету економіки і торгівлі» пройшов Міжнародний Форум «День якості в ПУЕТ». У рамках Форуму відбулася «Ярмарка вакансій» для студентів та випускників університету.

До «Ярмарку вакансій» залучилися працівники Управління міграційної служби Полтавщини. Про наявні вакансії, умови та переваги міграційної служби, перспективи кар’єрного зростання розповіла працівник сектору управління персоналом УДМС області. Студентам, які зацікавилися пропозицією служби, детально роз’яснили правила участі у конкурсному відборі на оголошені вакантні посади.

Захід відбувся у форматі виставки, де кожна організація мала можливість себе презентувати, поінформувати про наявні вакансії і кар’єрні можливості студентів і випускників. Такі Форуми, де відбувається безпосереднє спілкування повинні допомогти студентам визначитися з майбутньою роботою.

До відома. Більш детально про умови конкурсу можна дізнатися у секторі управління персоналом Управління міграційної служби області за адресою: м. Полтава, вул. Пушкіна, 63. Також інформація з оголошеними вакансіями на службу розміщена на офіційному веб - сайті Державної міграційної служби України

Управління ДМС у Полтавській області