Спільна нарада ГУНП в Луганській області та Управління ДМС у Луганській області з обговорення профілактичних…

Спільна нарада ГУНП в Луганській області та Управління ДМС у Луганській області з обговорення профілактичних заходів операції «Мігрант»

Спільна нарада ГУНП в Луганській області та Управління ДМС у Луганській області з обговорення профілактичних заходів операції «Мігрант»

11 квітня у Головному управлінні Національної поліції під головуванням очільника поліції Луганщини Сергія Колесника відбулась нарада з керівниками галузевих служб Головного управління та Управління ДМС у Луганській області за участю начальника Управління Юрія Скіртача та заступника начальника Управління – начальника відділу у справах іноземців та ОБГ Олександра Шейка.

На нараді були обговорені питання щодо проведення спільних організаційних заходів в рамках оперативно-профілактичної операції «Мігрант» та координації дій між поліцією та представниками державної міграційної служби.

  • Ми з Вами знайомі з інформацією про затримання нашими київськими колегами кримінальних авторитетів з іноземним громадянством, які скоюючи злочини, негативно впливали на криміногенну ситуацію в країні. Наше з Вами спільне завдання не допустити на території нашої області фактів такого негативного впливу на криміногенну ситуацію з боку іноземних громадян, які або незаконно перебувають на території держави, або скоюють правопорушення, - наголосив Сергій Колесник, звертаючись до присутніх керівників.
  • Працівники Управління ДМС у Луганської області завжди готові до співпраці з поліцією, обміну інформацією та проведення спільних рейдів, - зазначив начальник Управління Юрій Скіртач.

Спільно було прийнято рішення про поновлення робочої групи та активізації її роботи щодо проведення перевірок законності перебування на території області іноземних громадян, протидії та недопущення скоєння ними порушень, та проведення профілактичної роботи з цією категорією громадян щодо поважного ставлення до дотримання норм чинного українського законодавства.

Управління ДМС у Луганській області