Керівники галузевих служб системи МВС на Луганщині обговорили забезпечення законності та правопорядку…

Керівники галузевих служб системи МВС на Луганщині обговорили забезпечення законності та правопорядку під час другого туру виборів

Керівники галузевих служб системи МВС на Луганщині обговорили забезпечення законності та правопорядку під час другого туру виборів

Відео селекторна нарада з нагоди другого туру виборів Президента України  відбулася 9 квітня в конференц-залі Головного управління Національної поліції в Луганській області за участю представників керівних служб системи МВС Луганської області. В обговоренні підготовки до забезпечення законності і правопорядку під час виборчого процесу приймав участь перший заступник начальника Управління ДМС у Луганській області Олександр Церковний.

Голова наради – радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко розпочав з подяки особовому складу за гідну службу, та акцентував увагу на тому, що саме професійне ставлення поліції до виконання обов’язків щодо забезпечення правопорядку та публічної безпеки під час виборчих перегонів, було високо оцінено як громадянами, так і міжнародними партнерами та спостерігачами.

Поліція Луганщини разом із колегами усіх правоохоронних органів вже зробили розрахунки сил та засобів і готові до забезпечення правопорядку під час другого туру виборів. Пріоритетні питання напрямку роботи правоохоронний органів: забезпечення порядку і законних прав громадян України на виборчих дільницях для реалізації демократичних, прозорих виборів Президента України.

По завершенню наради Управлінням ДМС у Луганській області відповідно до покладених обов’язків було визначено чергування відповідальних працівників з 20 по 22 квітня 2019 року для моніторингу обставин і за виникненням надзвичайних подій, своєчасного інформування про виявлені правопорушення ситуаційний центр, який координує дії правоохоронних органів.

Управління ДМС у Луганській області