Міграційники допомагають в оформленні паспортів клієнтам пробації

Міграційники допомагають в оформленні паспортів клієнтам пробації

Міграційники допомагають в оформленні паспортів клієнтам пробації

Працівники Новомиргородського районного сектору УДМС у Кіровоградській області у партнерстві з районним сектором пробації допомогли 17-річному жителю району в оформленні першого паспорта громадянина України.

Неповнолітній хлопець перебуває на обліку уповноваженого органу з питань пробації. У силу різних життєвих обставин та не досить відповідальної позиції батьків клієнт пробації не зміг вчасно отримати головний документ громадянина України. Працівники районного сектору пробації взяли під свій супровід питання документування підлітка. Вони заручились підтримкою місцевих міграційників та спільно провели роботу зі збору документів.

Відтак, хлопець вже пройшов процедуру подання документів на оформлення ID-картки та найближчим часом отримає свій перший паспорт.

Спільними зусиллями був зроблений один із кроків становлення підлітка у соціумі.

Днями і в Знам'янському районі у рамках співпраці місцевого підрозділу міграційної служби та  міськрайонного відділу філії Центру пробації із засудженими, які відбувають покарання не пов'язані з позбавленням волі, зустрілась начальник Знам'янського відділу УДМС Ольга Козленко. Говорили про відновлення та оформлення паспортів громадянина України.

Управління ДМС у Кіровоградській області