На Вінниччині підводили підсумки роботи

На Вінниччині підводили підсумки роботи

На Вінниччині підводили підсумки роботи

11 квітня начальник УДМС Вінниччини Борис Наливайко провів підсумкову нараду керівництва та розглянув результати роботи  службової діяльності за І квартал поточного року.  

Борис Наливайко поінформував присутніх про позитивні досягнення  обласного Управління, довів про пріоритетні напрямки роботи Служби. Звернуто особливу увагу на дотриманні законності співробітниками та якості при наданні адміністративних послуг громадянам, недопущення порушень законодавства і дисципліни  з боку співробітників підрозділів.

За напрямками службової діяльності звітували І-й заступник начальника Антоніна Ратушна, заступник начальника Володимир Кушнір, начальник відділу з протидії незаконній міграції Віталій Мазур та інші. 

На завершення наради за сумлінну роботу та вагомі результати, керівник УДМС у Вінницькій області Борис Наливайко, від імені Голови ДМС України,  вручив І-му заступнику начальника Антоніні Ратушній, в.о. завідувача Мурованокуриловецького РС – Інні Ляховецькій та головному спеціалісту відділу по роботі з іноземцями УДМС – Олені Пастушенко грамоти. Начальник від себе особисто подякував співробітникам за досягнуті показники та висловив сподівання, що колектив і надалі буде досягати позитивних результатів.

Борис Наливайко зажадав від керівників підрозділів і підлеглих вжиття вичерпних заходів щодо недопущення прорахунків та порушень у законодавстві та  службовій діяльності, надання якісних адміністративних послуг громадянам.  А також здійснювати заходи щодо активного проведення реформувань з урахуванням постійних змін законодавства у міграційній сфері.

Управління ДМС у Вінницькій області