У міграційній службі Донеччини проведено тренінг

У міграційній службі Донеччини проведено тренінг

У міграційній службі Донеччини проведено тренінг

У Головному управлінні ДМС України в Донецькій області пройшов тренінг для новоприйнятих працівників за темою «Професійна етика державного службовця». Питання підвищення професійної етики працівників є одним із стратегічних завдань будь-якого керівника, а навчання та адаптація новоприйнятих працівників – першочергове завдання для керівництва ГУ ДМС України в Донецькій області.

Внутрішній тренер ДМС України Кашлакова Ася провела навчання у формі інтерактивного тренінгу. Під час тренінгу учасники засвоїли нові знання з питань протидії корупції, норм етичної поведінки державних службовців, відпрацювали стандарти поведінки у кризових ситуаціях, пов’язаних з наявністю корупційних ризиків під час провадження діяльності на державні службі. З метою забезпечення більш глибшого проникнення змісту та кращого запам’ятовування представленого матеріалу, тренером були використані такі тренінгові техніки як рольові ігри, застосовані професійні кейси, а також техніки зворотного зв’язку.

Зазначений тренінг пройшов цікаво, доступно і зрозуміло. Саме цей тренінг надав змогу розкрити людський потенціал та правильно направити його на виконання поставлених завдань. Адже тренінг сприяв адаптації новачків, розвитку навичок командоутворення, а найголовніше розкриттю талантів та потенціалу співробітників, адже, активне навчання вчить не лише глибокому проникненню в зміст та кращому запам’ятовуванню матеріалу, а і плідній співпраці.

На завершення тренінгу новоприйнятим державним службовцям були презентовані «Книжки новачка у Головному управлінні ДМС України в Донецькій області», які допоможуть швидко та ефективно інтегруватися у дружню команду ГУ ДМС для спільної праці на користь розвитку та процвітання нашої країни.

Головне управління ДМС у Донецькій області