Шановні мешканці Миколаєва та області!

Шановні мешканці Миколаєва та області!

Шановні мешканці Миколаєва та області!

Управління Державної міграційної служби України нагадує, що 21 квітня відбудеться другий тур виборів Президента України. 

21 квітня 2019 року підрозділи УДМС України в Миколаївській області працюватимуть у черговому режимі з 08:00 до 20:00.

Буде організовано процес видачі ID-карток, які вже виготовлено та доставлено до підрозділу.

ВАЖЛИВО: аби отримати виборчий бюлетень на виборчих дільницях, НЕ ПОТРІБНО подавати ніяких додаткових документів, окрім ID-картки або паспорта-книжечки (Постанова ЦВК № 286 від 27.12.2018).

Обидві форми паспорта є рівнозначними та самодостатніми.

Розбіжності у виборчій адресі виборця в списку виборців та паспорті громадянина України у вигляді паспортної книжечки, пов’язані з перейменуванням населеного пункту, вулиці, зміною нумерації будинку, або відсутності відомостей щодо реєстрації місця проживання в паспорті громадянина України у вигляді картки - не є підставою для відмови у видачі виборчого бюлетеня такому виборцю та не потребують внесення змін до списку виборців.

Відмова виборцю, включеному до списку виборців на виборчій дільниці, в реалізації його права голосу на виборах та відповідно у видачі виборчого бюлетеня з підстав відсутності у паспорті такого виборця у вигляді паспортної книжечки фотокартки, яка вклеюється при досягненні особою 25- та 45-річного віку або з підстав відсутності відомостей щодо реєстрації місця проживання в паспорті громадянина України у вигляді картки не допускається.

Управління ДМС у Миколаївській області