Чергові результати операції «Мігрант» на Чернігівщині

Чергові результати операції «Мігрант» на Чернігівщині

Чергові результати операції «Мігрант» на Чернігівщині

18 квітня під час проведення  цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням  законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант»  завідувачем Сновського РС УДМС України в Чернігівській області Могилевець А.М. спільно з правоохоронними органами  було проведено ряд перевірок приватних адрес с. Петрівка Сновського району Чернігівської області.

В ході перевірки було виявлено громадянина РФ, який проживає на території України без законних на те підстав, що є порушенням міграційного законодавства України.

Громадянина  К. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Разом з тим, сьогодні ж працівниками Семенівського РС УДМС України в Чернігівській області спільно з працівниками Семенівського ВП Новгород - Сіверського ВП ГУНП в Чернігівській області та з працівниками Державної прикордонної служби України був виявлений громадянин РФ, який перебував на території України незаконно, якого за порушення міграційного законодавства України також було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 КУпАП.

 

Управління ДМС у Чернігівській області