На Буковині примусово видворять громадянина Республіки Таджикистан та примусово повернуть громадян…

На Буковині примусово видворять громадянина Республіки Таджикистан та примусово повернуть громадян РФ, Молдови та Киргизії

На Буковині примусово видворять громадянина Республіки Таджикистан та примусово повернуть громадян РФ, Молдови та Киргизії

Громадян РФ, Молдови та Киргизії, які перевищили строк перебування в Україні більше 90 днів протягом 180 та ухилялися від своєчасного виїзду з України, виявили працівники Путильського РС, Хотинського РВ та Чернівецького МВ УДМС у Чернівецькій області спільно зі співробітниками місцевих райвідділів ГУ НП у Чернівецькій області в рамках операції «Мігрант».

Іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та оштрафовано на 1700, 2000 та 2000 грн. відповідно. Стосовно кожного з порушників прийнято рішення про примусове повернення.

Крім того, у Путилі та Хотині до адміністративної відповідальності за порушення ст. 205 КУпАП оштрафовано місцевих мешканців, громадян України, які не вжили заходів для реєстрації своїх іноземних гостей чи не подбали про їх своєчасний виїзд з країни.

Також у с.м.т. Лужани працівники Кіцманського РВ УДМС у Чернівецькій області виявили громадянина Республіки Таджикистан, який не покинув в установлений термін територію України та не виконав прийняте щодо нього раніше рішення про примусове повернення. Стосовно іноземця складено адміністративний протокол відповідно до ч. 1 ст. 203 КУпАП та застосовано стягнення розміром у 2 тис. грн. Наразі працівники міграційної служби готують документи для прийняття рішення про його примусове видворення.

Управління ДМС у Чернівецькій області