На Буковині оштрафовано громадян РФ та Азербайджану

На Буковині оштрафовано громадян РФ та Азербайджану

На Буковині оштрафовано громадян РФ та Азербайджану

Двох громадян РФ та громадянина Азербайджану, які проживали на території України без дозвільних документів, виявили працівники Новоселицького РВ та Герцаївського РС УДМС у Чернівецькій області спільно зі співробітниками районних відділів ГУНП в Чернівецькій області в рамках операції «Мігрант».

Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП. Росіян оштрафовано на 5100 грн. кожного, на громадянина Азербайджану накладено адміністративне стягнення в сумі 1700 грн.

Крім того, працівниками Заставнівського РВ УДМС у Чернівецькій області виявлено громадянку РФ, яка мала підстави для оформлення дозволу на імміграцію, але проживала в Україні без жодних дозвільних документів. Стосовно порушниці застосовано аналогічні санкції, її оштрафовано на 1700 грн.

Водночас до адмiнiстративної вiдповiдальностi за ст. 205 КУпАП притягнуто громадянина України, який не подбав про своєчасну реєстрацію своєї іноземної гості. Мешканцю Заставнівського району довелося сплатити штраф в розмірі 680 грн.

Управління ДМС у Чернівецькій області