У міграційній службі Полтавської області підвели підсумки роботи за І квартал поточного року

У міграційній службі Полтавської області підвели підсумки роботи за І квартал поточного року

У міграційній службі Полтавської області підвели підсумки роботи за І квартал поточного року

17 квітня в Управлінні Державної міграційної служби України в Полтавській області під керівництвом начальника Управління Сергія Шостака проведена розширена нарада з керівниками структурних та територіальних підрозділів УДМС, на якій підвели підсумки службової діяльності за І квартал 2019 рік.

У вступному слові начальник УДМС наголосив на надання якісної консультативної інформації громадянам, взаємодії зі ЗМІ та підвищення кваліфікації працівників служби, в частині вивчення діючого законодавства для покращення якості обслуговування громадян. Звернув увагу на неухильне дотримання комунікаційного стандарту спілкування працівниками міграційної служби із громадянами та суворо застеріг від можливих проявів корупційних діянь.

Під час наради заслухали інформацію щодо організації роботи територіальних підрозділів УДМС області за І квартал з питань оформлення паспорта громадянина України у формі картки, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, а також стан виконання Закону України «Про громадянство України».

Проаналізовано результати роботи територіальних підрозділів УДМС з питань протидії нелегальній міграції за звітний період та поточні результати проведення цільових заходів під умовною назвою «Мігрант». Наголошено на взаємодії з державними органами влади, в тому числі правоохоронними органами з питань організації протидії нелегальній міграції.

На засіданні обговорили результати роботи з іноземцями та особами без громадянства, стан інформатизації служби, дотримання фінансової та бюджетної дисципліни, претензійну та позовну роботу, стан роботи зі зверненнями і скаргами громадян та дотримання антикорупційного законодавства.

Під час наради заслухані керівники по напрямкам роботи, поставлені конкретні терміни щодо усунення виявлених недоліків в їх діяльності.

На завершення керівник Управління націлив колектив на максимально результативну роботу для забезпечення законності виборчого процесу у зв’язку з проведенням ІІ туру виборів президента України. Підсумувавши результати праці за квартал та обговоривши актуальні питання, учасники визначились із пріоритетними  напрямками роботи в подальшому.

Наприкінці засідання для керівників територіальних підрозділів УДМС області проведено семінарське заняття з питань організації діловодства в підрозділах.

Управління ДМС у Полтавській області