Співробітники ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області тісно співпрацюють з іншими службами напередодні…

Співробітники ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області тісно співпрацюють з іншими службами напередодні другого туру виборів Президента України

Співробітники ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області  тісно співпрацюють з іншими службами напередодні  другого туру виборів Президента України

Працівники районних відділів Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області проводять значну роботу для того, щоб наші громадяни, які досягли 18-річного віку, мали можливість здійснити своє виборче право та виконати почесний обов’язок громадянина України під час другого туру виборів Президента України, який відбудеться вже цієї неділі.

Так, днями представниками Оболонського районного відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області з метою сприяння громадянам в реалізації своїх прав на виборах Президента України проведено спільну нараду з працівниками Оболонського районного в місті Києві відділу державної реєстрації актів цивільного стану.

У межах наради заступник начальника Оболонського РВ ЦМУ ДМС Олександр Козиренко наголосив на необхідності прискорення перевірок щодо ідентифікації внутрішньо переміщених осіб, які звертаються до територіального підрозділу з питань оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та вклеювання фото в паспорт по досягненні 25-ти та 45-ти річного віку.

На нараді визначено основні завдання підрозділів щодо забезпечення можливостей для громадян проголосувати за місцем їх перебування.

Сподіваємось, що завдяки такій взаємодії між службами, кожен громадянин України зможе віддати свій голос одному з кандидатів у Президенти України.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області