В УДМС України Рівненщини відбувся черговий професійний тренінг

В УДМС України Рівненщини відбувся черговий професійний тренінг

В УДМС України Рівненщини відбувся черговий професійний тренінг

Революція Гідності, яка відбулася з 21 листопада 2013 до лютого 2014 року, спонукала до  політичних та суспільних зміни в нашій державі. Відтак в Україні успішно діє масштабна антикорупційна реформа, яка супроводжується новаторськими ідеями також у сфері професійної етики державного службовця.

В рамках ініціатив Державної міграційної служби, щодо систематичного  підвищення кваліфікації працівників служби, 18 квітня  Рівненські міграційники взяли участь у тренінгу під назвою «Професійна етика державної служби".

Внутрішні тренери УДМС: завідувач сектору управління персоналом  Олександра Пахолюк та головний спеціаліст  сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворенню Жанна Тітковець,  за допомогою цікавих вправ та завдань комунікували з учасниками заходу.

Серед присутніх були новоприйняті працівники, яким насамперед важливо було отримати нові знання з питань недопущення корупції під час проходження державної служби. Під час навчання учасники засвоїли норми професійної етики державного службовця та відпрацювали поведінку щодо унеможливлення будь-яких проявів корупційних ризиків. Зокрема, розглянули ефект аномії, коли постає складний вибір між особистісними цінностями та вигодою.

Тренери УДМС уважно поставилися до відгуків на висловлювання учсників тренінгу: заслуховували їх відповідь на питання, згоду чи незгоду, стимулювали бажання до виступів.

Подібні тренінги періодично проводитимуться в УДМС України в Рівненській області з огляду на їх актуальність та ефективність.

Управління ДМС у Рівненській області