УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Протидія нелегальній міграції - спільна справа міграційників та правоохоронних органів

Протидія нелегальній міграції - спільна справа міграційників та правоохоронних органів

Протидія нелегальній міграції  - спільна справа міграційників та правоохоронних органів

19 квітня в рамках проведення  цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» до Управління ДМС України в Чернігівській області співробітниками Управління патрульної поліції в Чернігівській області було доставлено громадян Народної Республіки Бангладеш. Порушників міграційного законодавства було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст 203 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

З початку проведення заходів під умовною назвою «Мігрант» на Чернігівщині виявлено 116 порушників міграційного законодавства, з них 36 нелегальних мігрантів.

До адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП притягнено 93 особи, за ст. 204 КУпАП 3 особи, ст. 205 КУпАП  20 осіб. Стягнено штрафів на суму близько 142 тис. грн.

Організація роботи щодо запобігання нелегальній міграції є однією з пріоритетних напрямків роботи Державної міграційної служби України та перебуває на контролі у керівництва УДМС України в Чернігівській області.

Управління ДМС у Чернігівській області