Новини про результативні дії міграційників м. Києва: під час опрацювання території одного із столичних…

Новини про результативні дії міграційників м. Києва: під час опрацювання території одного із столичних ринків виявлено групу іноземців-нелегалів

Новини про результативні дії міграційників м. Києва: під час опрацювання території одного із столичних ринків виявлено групу іноземців-нелегалів

Отже, в ході проведення активних практичних заходів співробітниками Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області проведено перевірку Ринку «Столичний». В результаті відпрацювання виявлено 17 іноземців, які перебували на території України із порушеннями вимог чинного міграційного законодавства.

Всі 17 із зазначених порушників притягнуті до визначеної законом адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП, стосовно 14 з них прийняті рішення про примусове повернення із подальшою забороною в’їзду на територію України терміном на 3 роки відповідно до вимог статті 26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства».

Наразі практичний етап операції «Мігрант» продовжується. Співробітники Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії ЦМУ ДМС і надалі проводять чітко організовану, ефективну роботу та показують значну результативність у боротьбі с нелегальною міграцією на території міста Києва та Київської області.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області