Нелегального мігранта з Ізраїлю чекає Батьківщина

Нелегального мігранта з Ізраїлю чекає Батьківщина

Нелегального мігранта з Ізраїлю чекає Батьківщина

На Черкащині триває операція «Мігрант». Так, у неділю, 21 квітня до Уманського районного відділу УДМС України в Черкаській області працівники поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області доставили двох громадян Держави Ізраїль. Під час перевірки документів іноземців міграційниками встановлено, що громадянин 1977 року народження до України прибув майже 8 місяців тому та наразі знаходиться тут понад встановлений термін. Порушника міграційного законодавства притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП та прийнято рішення про примусове повернення до країни походження. Іноземцеві доведеться не тільки сплатити штраф та до 5 травня повернутись на батьківщину, але й на три роки попрощатися з Україною через заборону в’їзду.

Зазначимо, що громадяни Ізраїлю мають змогу користуватися безвізовим режимом поїздок, який дозволяє перебування до 90 діб протягом 180 діб на території України.

Розрахувати кількість днів перебування у країні допоможе онлайн-сервіс «Міграційний калькулятор» на сайті ДМС →  https://dmsu.gov.ua/services/migcalculator.html .

Управління ДМС у Черкаській області