УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Працівники Головного управління ДМС України в Донецькій області взяли участь в координаційній нараді

Працівники Головного управління ДМС України в Донецькій області взяли участь в координаційній нараді

Працівники Головного управління ДМС України в Донецькій області взяли участь в координаційній нараді

Днями в офісі Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, який розміщується в м. Маріуполі, відбулася координаційна зустріч за темою «Правовий захист осіб без громадянства.  Попередження випадків без громадянства». Зазначена зустріч була організована Благодійним Фондом «Право на захист» спільно з Агентством ООН у справах біженці, в якій безпосередню участь приймали заступник начальника відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання Лілія Назаренко, завідувач сектору стандартів роботи та  контролю якості Тетяна Лавриненко, провідний спеціаліст відділу юридичного забезпечення Віра Полякова, головний спеціаліст відділу з питань громадянства Олена Кравченко, головний спеціаліст відділу з питань тимчасового та постійного проживання іноземців та осіб без громадянства Олена Пономаренко Головного управління ДМС України в Донецькій області, начальник Селидівського міського відділу Василь Бараненко та Голова офісу УВКБ у  м. Маріуполі Асель  Ормонова.

У рамках зустрічі учасники обговорили питання легалізації та документування осіб без громадянства, які знаходяться в містах позбавлення волі. А також проблемні питання документування осіб, які зареєстровані або документовані в зоні проведення ООС та втратили документи, встановлення особи, осіб, що звільнилися з місць позбавлення волі без паспортів. 

Зазначимо, що Благодійна організація «Благодійний Фонд «Право на захист» надає безоплатну правову допомогу біженцям, шукачам притулку, особам без громадянства, внутрішньо-переміщеним особам. Із березня 2019 року проект розпочав свою діяльність у Донецькій області, офіси прийому з надання безоплатної правової допомоги особам без громадянства: м. Слов’янську, вул. Університетська, буд. 28 з 9:00 до 18:00, тел. +38(050)011-77-10, +38(050)011-76-01, в м. Маріуполь, вул. Італійська, 222 з 9:00 до 18:00, тел. +38(050)011-75-99, +38(050)011-75-80.

Головне управління ДМС у Донецькій області