В Управлінні міграційної служби Полтавщини провели семінарські заняття з керівниками ЦНАП з питань…

В Управлінні міграційної служби Полтавщини провели семінарські заняття з керівниками ЦНАП з питань документування внутрішньо переміщених осіб

В Управлінні міграційної служби Полтавщини провели семінарські заняття з керівниками ЦНАП з питань документування внутрішньо переміщених осіб

На днях, з метою покращення надання адміністративних послуг, у холі Управління головним спеціалістом сектору стандартів роботи та контролю якості Наталією Тіняєвою проведено навчальний семінар для працівників Центрів надання адміністративних послуг та територіальних підрозділів Управління.

Тема семінарського заняття: «Документування внутрішньо переміщених осіб та осіб, які отримали паспорт громадянина України на непідконтрольній Україні території відповідно до стандартної операційної процедури (СОП) «Прийняття рішення про оформлення або відмову від такого за результатами розгляду заяви–анкети під час оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон». А також розглянуто тему «Повернення коштів, сплачених за адміністративну послугу (адміністративний збір, державне мито), яку не було надано».

Саме якісне надання адміністративних послуг є головним аспектом роботи міграційної служби області. Функцію постійного контролю та моніторингу за цим показником покладено на сектор стандартів роботи та контролю якості УДМС, які періодично проводять роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог СОП.

Управління ДМС у Полтавській області