На Вінниччині видворено іноземця з кримінальним минулим

На Вінниччині видворено іноземця з кримінальним минулим

На Вінниччині видворено іноземця з кримінальним минулим

Під час проведення загальнодержавного оперативно-профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мігрант», працівниками структурних та територіальних підрозділів Управління ДМС України у Вінницькій області та Управління стратегічних розслідувань ГУ НП у Вінницькій області було виявлено та затримано громадянина Грузії Хазалія Левана Володимировича, 27.08.1976 року народження, який звільнився з ДУ «Ладижинська виправна колонія (№39)» по закінченню строку покарання, яке відбував з 14.09.2010 року.

Правопорушник має кримінальне минуле та неодноразові судимості за вчинення  тяжких та особливо тяжких злочинів на території України, зокрема розбійних нападів та грабежів. 43- річний зловмисник  із значним тюремним стажем порушив міграційне законодавство.

Вказаний іноземний громадянин притягнутий до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті  203  КУпАП та винесено постанову про накладення на нього адміністративного стягнення у вигляді сплати штрафу на користь держави у розмірі 1700 (однієї тисячі сімсот) гривень. 

02.05.2019 року Ладижинським МС Управління ДМС України у Вінницькій області прийнято рішення №5 про примусове повернення із забороною подальшого в’їзду в Україну на термін 3 (три) роки громадянина  Грузії Хазалія Левана.

Громадянин  Грузії Хазалія Левана покинув територію України 02.05.2019 року у міжнародному пункті пропуску «Бориспіль».

Управління ДМС у Вінницькій області