У Чернівцях примусово повернуть громадянина Азербайджану

У Чернівцях примусово повернуть громадянина Азербайджану

У Чернівцях примусово повернуть громадянина Азербайджану

Громадян Азербайджану та Молдови, які перевищили терміни перебування в України та ухилялися від своєчасного виїзду з країни, виявили працівники Чернівецького МВ спільно зі співробітниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення, а також – Хотинського РВ УДМС у Чернівецькій області разом з працівниками місцевого райвідділу поліції  в рамках операції «Мігрант».

Обох порушників притягнуто до адмінвідповідальності згідно вимог ч.1 ст. 203 КУпАП та оштрафовано на 1700 грн. кожного. Стосовно громадянки Азербайджану прийнято рішення про примусове повернення.

Водночас у Хотині за ст.  205 КУпАП притягнуто дружину неврегульованого мігранта, громадянина Молдови. За невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації свого чоловіка-іноземця місцеву мешканку притягнуто  до адмін-відповідальності та винесено попередження.

Також в Хотині міграційники виявили громадянина Республіки Азербайджан в той момент, коли той робив ставки на виграш у футбольному матчі в приміщенні лотереї «Фаворит-спорт». Стосовно іноземця, який не зміг пояснити мети свого приїзду в Україну, прийнято рішення про скорочення строку перебування в Україні. 

Управління ДМС у Чернівецькій області