Троїцький РВ УДМС у Луганській області переїхав у нове приміщення

Троїцький РВ УДМС у Луганській області переїхав у нове приміщення

Троїцький РВ УДМС у Луганській області переїхав у нове приміщення

Троїцький район розташований на півночі Луганської області за 217 км. до м. Луганська з населенням понад 20 тисяч і межує з територією Російської Федерації. Щороку Троїцьким РВ УДМС у Луганській області надається близько 2 тисяч адміністративних послуг за лінією роботи міграційної служби. Значна частина цих послуг здійснюється за зверненням мешканців з тимчасово окупованих територій України.

Адміністративна будівля Троїцького районного відділу УДМС у Луганській області останні роки знаходилась в аварійному стані. Після вирішення певних організаційних питань, територіальний підрозділ розпочав переїзд та з 17 травня здійснює надання адміністративних послуг на 4 поверсі за адресою: смт. Троїцьке, вул. Виноградова, буд. 11, телефон для зв’язку: (06456) 2-19-43.

Вхід до приміщення Троїцького РВ УДМС у Луганській області знаходиться навпроти адміністративної будівлі Троїцького відділу поліції. За максимально стислі терміни співробітниками УДМС у Луганській області закінчені роботи, пов’язані з підключенням автоматизованих систем, розміщенням робочих місць і службової документації. Для здійснення більш якісного прийому громадян та покращення умови праці співробітників Троїцького РВ УДМС у Луганській області в подальшому планує провести внутрішні ремонтні роботи в орендованому приміщенні.

Управління ДМС у Луганській області