День вишиванки відзначили у ГУ ДМС у Львівській області

День вишиванки відзначили у ГУ ДМС у Львівській області

День вишиванки відзначили у ГУ ДМС у Львівській області

16 травня в Україні відзначається День вишиванки. В Головному управлінні Державної міграційної служби у Львівській області це свято вирішили відзначити по особливому, всі працівники прийшли на роботу у різноманітних вишиванках, сучасних та автентичних.

Вранці в кабінеті начальника Головного управління Лідії Леонідівни Котеляк працівники заспівали гімн України, обговорили поточні питання, а також в урочистій обстановці вручили довідки про реєстрацію особи громадянином України двом іноземцям - Михалевич Ользі Петрівні - громадянці Республіки Білорусь та  Субх Мамуну - громадянину Сирії, які враховуючи наші українські традиції, звичаї та обряди теж вдягнулися у вишиванки.

Субх Мамун народився в м. Дамаск. У 2014 році приїхав в Україну до майбутньої дружини, в цьому ж році молода пара уклала шлюб. У 2017 році Мамун подав заяву до прийняття громадянства України.

Михалевич Ольга Петрівна проживає в Україні з 2009 року, одружена з громадянином України. У шлюбі народилося двоє діток. Була документована посвідкою на постійне проживання в Україні, однак виявила бажання бути стати громадянкою України.

        

Головне управління ДМС у Львівській області