Міграційники Донецької області брали участь у проведенні Дня кар’єри ЄС у місті Маріуполі

Міграційники Донецької області брали участь у проведенні Дня кар’єри ЄС у місті Маріуполі

Міграційники  Донецької області брали участь у проведенні  Дня кар’єри ЄС у місті Маріуполі

18 травня Головне управління Державної міграційної служби України в Донецькій області брали участь у проведені  Дня кар’єри ЄС в рамках Фестивалю поліцейської та юридичної освіти, який пройшов на головній площі м. Маріуполя за ініціативою Донецького юридичного інституту.

Відділом управління персоналу  було презентовано напрями діяльності Головного управління ДМС України в Донецькій області.

Під час проведення Дня кар’єри ЄС на Театральній площі були розміщені локації Головного управління ДМС України в Донецькій області, Головного управління національної поліції в Донецькій області, управління патрульної поліції в Донецькій області, Донецького юридичного інституту МВС України, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Донецькій області, Донецького прикордонного загону Донецько – Луганського територіального управління Державної прикордонної служби.

Крім того, місцевим жителям та гостям міста була презентована локація спеціальної та бойової техніки.

Метою даного заходу було ознайомлення та розповсюдження інформації про шляхи професійного росту та кар’єрні можливості для молоді у контексті європейської інтеграції України.

Головне управління ДМС у Донецькій області