УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Лави юних українців поповнили ще 72 школяра

Лави юних українців поповнили ще 72 школяра

Лави юних українців поповнили ще 72 школяра

Нещодавно учасниками святкового заходу, що традиційно відбувається в Ярмолинецькому НВК, стали 72 дев’ятикласника, яким були урочисто вручені паспорти громадян України у вигляді ID-картки.

Молодих громадян України привітали начальник Управління ДМС України в Хмельницькій області Олег Паньков, завідувач Ярмолинецького районного сектору УДМС Олена Купчак, а також представники органів місцевої влади та батьки школярів.

Нагадуємо, що для оформлення електронного документа необхідно звернутись до територіального підрозділу міграційної служби за зареєстрованим місцем проживання або ж до відповідного ЦНАП, тоді як перевірити стан його оформлення можна:

  • на офіційному веб-сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html;
  • за допомогою чат-боту ДМС у месенджерах Viber та Telegram, який надсилає повідомлення про кожен новий етап оформлення документа аж до моменту його прибуття до територіального підрозділу.

Адміністративна послуга для осіб, які досягли 14-ти річного віку та оформлюють паспортний документ вперше надається безкоштовно.

Перелік адрес територіальних підрозділів Управління, де оформляються біометричні документи знаходиться на офіційному веб-сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/khmelnytskyi/pidrozdily.html

Управління ДМС у Хмельницькій області