Лави юних українців поповнили ще 72 школяра

Лави юних українців поповнили ще 72 школяра

Лави юних українців поповнили ще 72 школяра

Нещодавно учасниками святкового заходу, що традиційно відбувається в Ярмолинецькому НВК, стали 72 дев’ятикласника, яким були урочисто вручені паспорти громадян України у вигляді ID-картки.

Молодих громадян України привітали начальник Управління ДМС України в Хмельницькій області Олег Паньков, завідувач Ярмолинецького районного сектору УДМС Олена Купчак, а також представники органів місцевої влади та батьки школярів.

Нагадуємо, що для оформлення електронного документа необхідно звернутись до територіального підрозділу міграційної служби за зареєстрованим місцем проживання або ж до відповідного ЦНАП, тоді як перевірити стан його оформлення можна:

  • на офіційному веб-сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html;
  • за допомогою чат-боту ДМС у месенджерах Viber та Telegram, який надсилає повідомлення про кожен новий етап оформлення документа аж до моменту його прибуття до територіального підрозділу.

Адміністративна послуга для осіб, які досягли 14-ти річного віку та оформлюють паспортний документ вперше надається безкоштовно.

Перелік адрес територіальних підрозділів Управління, де оформляються біометричні документи знаходиться на офіційному веб-сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/khmelnytskyi/pidrozdily.html

Управління ДМС у Хмельницькій області