Міграційники Донеччини взяли участь у роботі семінару

Міграційники Донеччини взяли участь у роботі семінару

Міграційники Донеччини взяли участь у роботі семінару

Міграційники Донеччини взяли участь у роботі семінар-наради за темою «Актуальні питання міграційного права в контексті прав внутрішньо переміщених осіб, жителів окупованих територій та лінії зіткнення».

Даний захід пройшов за участі представників Головного управління ДМС України в Донецькій області та Представництвом Датської Ради у справах біженців в Україні і був присвячений актуальним питанням міграційного права в контексті прав внутрішньо переміщених осіб, жителів окупованих територій та лінії зіткнення.

Безпосередню участь у роботі семінар-наради взяли начальник Головного управління ДМС України в Донецькій області Євген Микитенко, координатор проекту Датської Ради у справах біженців Олександр Барилко.

Тематика семінару передбачала наступні напрямки роботи: проблемні питання міграційного законодавства та практика його застосування, з урахуванням особливостей надання адміністративних послуг внутрішньо перемішеним особам та особам,  які проживають на тимчасово окупованій території України.

Дана зустріч пройшла у вигляді діалогу, під час живого спілкування спеціалісти мали можливість обговорити з фахівцями Головного  управління проблемні питання, які виникають під час надання адміністративних послуг.

Головне управління ДМС у Донецькій області