В УДМС Хмельниччини відбулась службова нарада із керівниками територіальних підрозділів

В УДМС Хмельниччини відбулась службова нарада із керівниками територіальних підрозділів

В УДМС Хмельниччини відбулась службова нарада із керівниками територіальних підрозділів

21 травня в  конференц-залі Управління ДМС Хмельниччини відбулась розширена нарада для керівників структурних та територіальних підрозділів служби під керівництвом начальника Олега Панькова.

У вступному слові очільник Управління проаналізував роботу територіальних підрозділів, зауваживши, що за 5 місяців поточного року Міграційною службою області оформлено близько 46 тисяч закордонних паспортів та майже 18 тисяч ID-карток, що дало змогу поповнити державний та місцеві бюджети більш ніж на 33 млн. гривень. 

В свою чергу, керівники структурних підрозділів Управління поінформували присутніх щодо результатів позапланових перевірок органів реєстрації з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб та планових перевірок територіальних підрозділів у напрямках паспортної роботи, протидії нелегальній міграції, ведення діловодства, роз’яснювальної роботи серед громадян щодо надання адміністративних послуг, які входять до компетенції ДМС України, а також співпраці із органами місцевого самоврядування.

Варто також зазначити, що 19 міськими/селищними радами прийняті рішення про затвердження Комплексних програм мобілізації їх зусиль та  УДМС області щодо забезпечення реалізації державної міграційної політики протягом 2019-2023 років. Дані заходи спрямовані на можливість ефективного використання інформаційних ресурсів та створення більш зручних умов для отримання громадянами адміністративних послуг.

Не залишилось поза увагою питання щодо проміжних результатів профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант», які здійснюються на території області та триватимуть до 31 травня.

По завершенні наради керівництвом Управління наголошено на дотриманні працівниками служби комунікаційного стандарту спілкування з громадянами, належного виконанні службових обов'язків під час надання адміністративних послуг громадянам, вдосконаленні професійних навичок та системного вивчення нормативної бази, а також неухильного дотриманні антикорупційного законодавства.

Управління ДМС у Хмельницькій області