УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Порушення міграційного законодавства на лінії розмежування

Порушення міграційного законодавства на лінії розмежування

Порушення міграційного законодавства на лінії розмежування

22 травня Лисичанським  прикордонним  загоном,  відділом  прикордонної  служби «Станично-Луганське 2», співробітникам Станично-Луганського РВ УДМС у Луганській області був переданий 39-річний громадянин  Республіки Азербайджан, який  незаконно  перетнув  державний кордон України.

16 травня вказаний гр. Азербайджану був видворений з території  Російської  Федерації  та  доставлений  до  КПП  «Ізварине»,  яке  знаходиться на  тимчасово непідконтрольній  українській владі території.

Зі слів іноземця-порушника, він  знаходився в Російській Федерації в гостях у друзів з березня 2019 року. Мешкав у  м. Москва  та  м.  Ростов-на-Дону.  16.05.2019 року його було  видворено за межі Російської Федерації та  доставлено  на  пункт  пропуску  «Ізварине». До  21 травня цього року він мешкав у знайомих в  м.  Луганську,  вирішив  їхати  до  дому в  м. Баку  через територію України, а саме: з м. Харків літаком. Прибувши на пункт пропуску «Станиця Луганська» він був затриманий прикордонною службою України за незаконний перетин  Державного кордону.

За порушення  частини 1 статті 12 Закону України «Про  особливості державної  політики із  забезпечення  державного  суверенітету України  на  тимчасово  окупованих  територіях  у  Донецькій  та  Луганській  областях» від 18.01.2018 року,  відповідальність  за  що  передбачено частиною 1 статті 204-2 КУпАП, прикордонною службою стосовно гр. Азербайджана складено постанову про накладення адміністративного стягнення за  вчинення  правопорушення. Співробітниками Станично-Луганського РВ УДМС у Луганській області у відношенні гр. Азербайджана прийнято рішення про примусове повернення з України до 31.05.2019 року з подальшою забороною в'їзду строком на 3 роки.

Управління ДМС у Луганській області