УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Житомирщині військовослужбовці Національної гвардії допомагають виявляти порушників міграційного…

На Житомирщині військовослужбовці Національної гвардії допомагають виявляти порушників міграційного законодавства

На Житомирщині військовослужбовці Національної гвардії допомагають виявляти порушників міграційного законодавства

Працівники міграційної служби Житомирщини у співпраці з іншими силовими структурами продовжують профілактичні заходи по протидії нелегальній міграції.

До цієї роботи активно долучилися і військовослужбовці Національної гвардії.

За їх участі у Малинському районі проведені рейди по виявленню протиправних діянь, які суперечать вимогам чинного законодавства про правовий статус іноземців і осіб без громадянства.

А загалом з початку спільних цільових профілактичних заходів в області виявлено  239 порушників міграційного законодавства.

Територіальними підрозділами УДМС в області виявлено 58-м іноземців, які порушили українське міграційне законодавство, рішення про примусове повернення  до країн походження прийнято для  п’ятдесяти семи з них.

П’ятьом іноземцям заборонений в’їзд в Україну, шестеро мігрантів без документів передано до Адміністрації Державної прикордонної служби, двоє поміщено до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

До адміністративної відповідальності притягнуто 167 іноземців-порушників правил перебування в Україні, більше шестидесяти українських громадян, які запросили іноземців та осіб без громадянства в приватних справах і надали їм жилу площу, притягнуто до адміністративної відповідальності за невжиття заходів до забезпечення їх своєчасної реєстрації.

Загальна сума штрафів, накладених на порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, становить більше трьохсот тисяч гривень.

Управління ДМС у Житомирській області