Відкриття Центру надання адміністративних послуг Сєвєродонецької міської ради Луганської області

Відкриття Центру надання адміністративних послуг Сєвєродонецької міської ради Луганської області

Відкриття Центру надання адміністративних послуг Сєвєродонецької міської ради Луганської області

Сьогодні об 11 годині відбулось урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг Сєвєродонецької міської ради. Відтепер оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордо можливо в ЦНАП за адресою: бульвар Дружби Народів, 32-а.

Привітати керівництво міста та його мешканців прийшли тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління ДМС України в Луганській області Олександр Церковний та начальник Сєвєродонецького МВ УДМС у Луганській області Катерина Павлова.

Досвідчені спеціалісти у сфері надання адміністративних послуг по лінії роботи міграційної служби Сєвєродонецького міського відділу під керівництвом Катерини Павлової впродовж певного періоду часу та безпосередньо напередодні відкриття проводили навчання з майбутніми співробітниками Сєвєродонецького ЦНАП щодо роботи з Єдиним державним демографічним реєстром.

-«Наша спільна з Вами робота дозволить покращити якість надання адміністративних послуг в першу чергу мешканцям м. Сєвєродонецька. Це робота, яка робить надання адміністративних послуг комфортнішими, прозорими та ближчими до людей, розвантажує працівників державної міграційної служби, а також сприяє протидії корупційним проявам», - говорить Олександр Церковний.

Слова вдячності за підтримку під час вирішення організаційних питань пов’язаних з відкриттям центру Управлінню міграційної служби області, очільникам міста та європейським партнерам висловив секретар ради - в.о. голови Сєвєродонецької міської ради Вячеслав Ткачук. Символічне розрізання рожевої стрічки  символізувало ще один крок до більш комфортного життя сєвєродончан, таким чином привітавши з 85-річною річницею міста.

Управління ДМС у Луганській області