У Донецькому регіоні під час проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант»…

У Донецькому регіоні під час проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» виявлено «злодія в законі»

У Донецькому регіоні під час проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» виявлено «злодія в законі»

Співробітниками Головного управління міграційної Служби в Донецькій області продовжують проводитись заходи з виявлення та притягнення до встановленої законодавством України відповідальності іноземців – порушників. Такі перевірки здійснюються у рамках проведення загальнодержавних заходів, під умовною назвою «Мігрант», також до їх проведення залучаються співробітники структурних та територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

 Так, під час однієї з таких перевірок, 22 травня у м. Покровську встановлено громадянина А., який знаходиться в Україні без документів на право перебування.

З метою встановлення його особи, проведено низку дій, а також у взаємодії та за інформацією поліції Донеччини встановлено, що він є  громадянином Російської Федерації, негативно впливає на криміногенну ситуацію в регіоні та відноситься до категорії “злодії в законі”.

Проведенням визначених законодавством України дій, зазначену особу поміщено до одного з пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України для реалізації міжнародних угод з передачі зазначеної особи до країни громадянської належності.

Головне управління ДМС у Донецькій області