У Полтаві урочисто вручили школярам ID-картки

У Полтаві урочисто вручили школярам ID-картки

У Полтаві урочисто вручили школярам ID-картки

З нагоди відзначення 67- ї річниці з дня утворення Київського району міста Полтави, відбулася визначна подія – урочисте вручення юним громадянам України перших ID-карток.

Церемонию вручення паспортів провів голова Київської районної в місті Полтаві ради Синягівський С.О. спільно з начальником Київського РВ у м. Полтаві УДМС України в Полтавській області Корецькою Ю.О.

Голова привітав юнаків та дівчат з отриманням головного документу в їхньому житті - який засвідчує особистість громадянина України, говорив про значимість цього моменту у житті кожного з присутніх та про відповідальність, яка лягає на них перед Батьківщиною.

 В рамках урочистостей школярам також вручили  Конституцію України та квіти.

Заключним заходом святкової програми стало засідання «круглого столу» на тему «Київський район — реалії сьогодення» за участю керівника територіального підрозділу міграційної служби району, представників депутатського корпусу районної ради, працівників апарату виконавчого комітету, керівників підприємств, установ і організацій, військових, працівників установ медичної та освітньої галузей, розташованих на території нашого району.

Управління ДМС у Полтавській області