В Управлінні ДМС в Рівненській області відбулася розширена нарада за участю керівників територіальних…

В Управлінні ДМС в Рівненській області відбулася розширена нарада за участю керівників територіальних підрозділів

В Управлінні ДМС в Рівненській області відбулася розширена нарада за участю керівників територіальних підрозділів

24 травня відбулася нарада Управління ДМС України в Рівненській області спільно з керівниками структурних та територіальних підрозділів служби під керівництвом начальниці Управління Лілії Драпчинської.

Нарада розпочалася із вручення відомчих нагород ДМС, якими відзначено працівників Управління.  Першому заступнику начальника пану Потейчуку керівниця служби вручила відомчу заохочувальну відзнаку МВС та нагрудний знак «За безпеку народу». Нинішній заступник та шанований колега брав безпосередню участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. До слова, Святослав Потейчук  35 років присвятив роботі на державній службі.

За тим розглянули основні робочі питання. Розпочали  з порівняльної оцінки кількісних та якісних показників роботи територіальних підрозділів УДМС стосовно надання адміністративних послуг у нинішньому та минулих роках.

На нараді виступили очільники Корецького районного сектору  та Рівненського міського відділу з донесенням практик та особливостей розгляду звернень громадян щодо оформлення та видачі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Зокрема, ці питання детально розглянули у випадках оформлення документів внутрішньо переміщеним особам та особам, які проживають на тимчасово окупованій території України. Працівники Рівненського МВ УДМС ділилися досвідом  обслуговування іноземців після переходу до «кущового» принципу діяльності та розмежування функцій фронт- і бек-офісу.

На зустріч завітала керівник відділу ДРАЦС Управління державної реєстрації ГТУЮ області Віта Оводюк. Присутні мали нагоду поспілкуватися про можливості отримання та практичного використання електронних форм відомостей з Державного реєстру актів цивільного стану громадян в діяльності структурних та територіальних підрозділів УДМС.

Завершилася нарада навчанням працівників в рамках професійної підготовки.

Управління ДМС у Рівненській області