У Житомирі відбувся конкурс на заміщення вакантної посади держслужбовця в територіальному підрозділі…

У Житомирі відбувся конкурс на заміщення вакантної посади держслужбовця в територіальному підрозділі міграційної служби

У Житомирі відбувся конкурс на  заміщення вакантної посади держслужбовця в територіальному підрозділі міграційної служби

28 травня цього року в Управлінні ДМС України в Житомирській області проведений конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця категорії «В»: головного спеціаліста Коростишівського районного відділу УДМС.

Даний конкурс відбувся згідно Закону України «Про державну службу» та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246.

Проведенню конкурсу передувало відповідне оголошення на сайті Національного агентства з питань державної служби в Україні в розділі «Вакансії» 25 квітня поточного року.

З учасниками конкурсу, після відповідного електронного тестування на знання Конституції України, Законів України «Про державну службу» та «Про запобігання корупції», законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень вказаної посади держслужбовця, проведені співбесіди.

Переможець за результатами тестувань та співбесіди конкурсною комісією рекомендований для призначення на вакантну посаду головного спеціаліста Коростишівського РВ згідно штатного розпису УДМС.

Управління ДМС у Житомирській області