В Миколаєві проведено семінар з елементами тренінгу для спеціалістів територіальних підрозділів…

В Миколаєві проведено семінар з елементами тренінгу для спеціалістів територіальних підрозділів УДМС України в Миколаївській області

В Миколаєві проведено семінар з  елементами тренінгу для спеціалістів територіальних підрозділів УДМС України в Миколаївській області

28 травня 2019 року в УДМС України співробітники УДМС України в Миколаївській області прийняли участь в семінарі з  елементами тренінгу на тему «Лідерство в державному управлінні» та «Мистецтво прийняття управлінських рішень».

Семінар проводився на базі Державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технології та дизайну» провідним спеціалістом відділу управління персоналом УДМС України в Миколаївській області Валентиною Гонділ.

Під час проведення тренінгу розкрито інноваційні персонал-технології системного мислення і комплексу спеціальних компетенцій з проектного управління, на основі передового досвіду як вітчизняних, так і зарубіжних науковців та практиків. 

По завершенню навчання учасники визначили, що Управляти – означає спонукати інших до досягнення ясної мети, а не змушувати інших робити те, що вважаєш правильним!

Управління ДМС у Миколаївській області