УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Прозорому офісу у Житомирі бути

Прозорому офісу у Житомирі бути

Прозорому офісу у Житомирі бути

30 травня у Житомирській міській раді відбулась нарада, на якій обговорювались питання створення в обласному центрі «Прозорого офісу» для надання громадянам відповідних адміністративних послуг.

Даний офіс планується відкрити в адміністративному будинку за адресою: Майдан Польовий, 8, де завершується капітальний ремонт.   

В роботі наради взяли участь представники Управління ДМС в області та керівник Корольовського районного відділу УДМС Вячеслав Сукманюк.

На нараді було погоджене питання передачі в оренду частини приміщень, в зазначеній адмінбудівлі, де буде відкрито «Прозорий офіс».

Під час обговорення начальник Корольовського РВ УДМС зазначив, що спрямування державних органів влади та місцевого самоврядування на забезпечення належних умов для надання адміністративних послуг населенню та забезпечення реалізації прав та свобод громадян України вказує, що розміщення підрозділу Державної міграційної служби України у будівлі, де надаватимуться більшість адміністративних послуг, передбачених законодавством України, відповідатиме вимогам сьогодення та було б доцільним.

Думка керівництва УДМС присутніми на нараді була підтримана одностайно.

Управління ДМС у Житомирській області