УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Управлінні ДМС України в Житомирській області конкурсна комісія визначила переможця на вакантну…

В Управлінні ДМС України в Житомирській області конкурсна комісія визначила переможця на вакантну посаду держслужбовця

В Управлінні ДМС України в Житомирській області конкурсна комісія визначила переможця на вакантну посаду держслужбовця

4 червня цього року в обласному Управлінні ДМС відбувся конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця категорії «В»: головного спеціаліста сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС.

З відповідним оголошенням про проведення конкурсу його учасники мали змогу ознайомитися на сайті Національного агентства з питань державної служби в Україні в розділі «Вакансії» від 13 травня 2019 року. Після оформлення відповідних документів бажання брати участь у конкурсі виявили п’ять жителів області.   

З учасниками конкурсу, після відповідного електронного тестування на знання Конституції України, Законів України «Про державну службу» та «Про запобігання корупції», законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідних посад державних службовців, проведені співбесіди.

Переможець за результатами тестувань та співбесіди конкурсною комісією рекомендований для призначення на вакантну посаду головного спеціаліста сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління згідно штатного розпису УДМС.

Управління ДМС у Житомирській області