Робота з протидії нелегальній міграції продовжується: викрито 19 осіб

Робота з протидії нелегальній міграції продовжується: викрито 19 осіб

Робота з протидії нелегальній міграції продовжується: викрито 19 осіб

Профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант», які тривали протягом весни завершились, та це не означає припинення діяльності, направленої на виявлення неврегульованих мігрантів.

Працівники Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області відпрацьовують кожен район столиці з метою викриття порушників міграційного законодавства. Так, під час рейду торговими точками поблизу Шулявського мосту виявили 14 іноземців. Громадяни Алжиру, Сирії, Пакистану, Ірану та Нігерії працювали без відповідних дозволів, а деякі взагалі незаконно знаходились на території України. Одразу після цього на привокзальній площі затримали ще 5 громадян Узбекистану, які порушили міграційне законодавство України.

Стосовно 4-ох іноземців прийняті рішення про примусове повернення із подальшою забороною в’їзду на територію України терміном на 3 роки. 5 осіб без документів помістили до пункту тимчасового перебування іноземців для ідентифікації. 10 громадян інших країн притягнуті до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).

Наразі активно продовжується робота з протидії нелегальній міграції в Києві та області.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області