Міграційники Миколаївщини пройшли онлайн-навчання щодо електронного декларування в 2022 році:…

Міграційники Миколаївщини пройшли онлайн-навчання щодо електронного декларування в 2022 році: новели та зміни

Міграційники Миколаївщини  пройшли онлайн-навчання щодо електронного декларування в 2022 році: новели та зміни

28 січня 2022 року відбувся черговий етап онлайн-навчання з керівниками підрозділів апарату, начальниками відділів, завідуючими секторами та спеціалістами Управління ДМС у Миколаївській області.

Навчання проводила головний спеціаліст сектору з питань запобігання та виявлення корупції Управління ДМС у Миколаївській області Ірина Ткаченко.
У звʼязку із виконанням заходів щодо запобігання поширенню на території України респіраторної хвороби #COVID_19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, захід проводився дистанційно у режимі відеоконференцзвʼязку з використанням програмного забезпечення Zoom.

Темою онлайн-наради стали питання належної організації кампанії декларування в 2022 році враховуючи зміни та новели. Працівникам надано роз’яснення. Під час навчання було обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Також під час проведення онлайн-навчання керівником Управління було взято слово та наголошено щодо  стрімкого зростання респіраторної хвороби #COVID_19 , про доведеність медичними працівниками, що захворюваність та смертність є помітно меншою в містах і регіонах, які активніше вакцинуються від коронавірусу, про обовʼязковість щеплення всіх працівників, доведення громадянам що для того, щоб вберегти своє життя і здоров’я, а також своїх рідних, колег чи просто людей, які їдуть поруч з нами у транспорті варто обовʼязково зробити щеплення, про стрімке зростання фактів підробки сертифікатів вакцинації.

Управління ДМС у Миколаївській області