УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

20 червня 2019 року міжнародна спільнота відзначає День біженців

20 червня 2019 року міжнародна спільнота відзначає День біженців

20 червня 2019 року міжнародна спільнота відзначає День біженців

У цей день урядові та неурядові організації у всьому світі затверджені Генеральною асамблеєю ООН у 2001 році , висловлюють підтримку мужності і витримці біженців і переселенців у всьому світі, акцентують увагу громадськості до їх проблем та нагадують про те, що ці люди, як ніхто інший, потребують допомоги і захисту.

Міжнародна спільнота консолідує свої зусилля щодо полегшення важкої долі цих людей. Разом з тим, Міграційна служба, взаємодіючи з УВКБ ООН, неурядовими організаціями та небайдужими громадянами допомагає біженцям отримати притулок в нашій країні та сприяє ії інтеграції в українське суспільство на законних підставах.

Сьогодні спеціалісти сектору з питань шукачів захисту та соціальної інтеграції УДМС України в Чернігівській області відвідали Чернігівський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні з метою проведення співбесіди для подальшого прийняття рішення згідно заяв. Під час робочого візиту було обговорено  питання подальшої співпраці УДМС України в Чернігівській області та Чернігівського ПТПІ.

 За 6 місяців 2019 року сектором з питань шукачів захисту та соціальної інтеграції УДМС України в Чернігівській області прийнято до розгляду 14 заяв від шукачів захисту.

Управління ДМС у Чернігівській області